AKTUELLA KAMPAJER

1. ZviZZer LACKSKYDD + Glas + Fälg

Just nu får du 20% rabatt på alla lackskydd och 30% rabatt på vårt paket med lackskyddsbehandling, glasbehandling och fälgbehandling. Detta gäller lackkonservering och keramisk behandling (grundbehandling).

Boka tid för följande behandlingar t.o.m. aug-sept månad.
 • Ceramic Glass Coating
 • Ceramic Glass Coating ULTRA
 • Lackkonservering
 • Samt glasbehandling & fälgbehandling
Erbjudandet gäller endast grundbehandling, dvs den första behandlingen och inte på underhållsbehandlingar på ovanstående behandlingar. Tjänsten som bokas ska vara utförd senast den 1/3 – 2024. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter!
ditec lackskydd

Läs mer om våra lackskydd här.

2. Bilvårdshink Biltvätt & INTeriör

Välj en av våra populära bilvårdshinkar med bilvårdsprodukter till tvätt eller interiör rengöring. Bilvårdshinkarna köper du i vår butik på Cypressvägen 29!

HINK FÖR BILTVÄTT

 1. Bilschampo
 2.  Kallavfettning
 3. Fälborste
 4. Tvättsvamp
 5. Fälgrent
 6. Torkduk
 7. Insektsmedel

HINK FÖR INVÄNDIGT

 1. Detaljborste
 2. Putsduk fönster
 3. Mikrofiberdukt
 4. Wipes för plast
 5. Desinficering
 6. Fönsterputs

3. Motoroptimering

Passa på att optimera din bil för reducerat pris under augusti och september! Ökar effekten och minskar bräsnleförbrukningen.

Boka tid för följande behandlingar t.o.m. aug-sept månad.
 • Motoroptimering

Börja med att söka fram ditt fordon på Optione och se effektresultat och prisuppgifter. Med några knapptryck har du skickat en icke bindande förfrågan och blir snart kontaktad av vår bokningscentral för att få svar på dina sista funderingar inför eventuell tidsbokning. Du kan även kontakta oss direkt på telefon 040-21 54 00 för bokning och mer information.

 
motoroptimering malmö

Välkommen!